DUYURULAR!
- Artık her mesajı (konu değil) ayrı ayrı Sık Kullanılanlara ekleyebilirsiniz. Ve herhangi bir konuya mesaj yazarken editör penceresi üzerinde bulunan Favori Mesajlar butonunda favladığınız mesajı seçebilirsiniz.
- Artık forum üyelerinin Portal'a ayrıca üye olmasına gerek kalmayacak. Forum kullanıcı adı ve şifresiyle portala giriş yapabileceksiniz. Şuan açıldı ancak geliştirmesi sürüyor.
Nintendo Switch Türkçe Oyunlar Listesi
Moderatör: aknctn
aknctn, 12 Eki 2024 22:39
Creepy Tale: Some Other Place Türkçe, denedim.
Etiketler:
Link: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Hide post links |
aknctn, 13 Eki 2024 21:15
Dwerve Türkçe, denedim. V1.0.15 versiyonunda Türkçe dil yok. v1.1.6 versiyonuyla gelmiş güncelleyince Türkçe oynayabildim.
Hide post links |
aknctn, 18 Eki 2024 21:26
Die for Valhalla! Türkçe, denedim. 1.0.0 versiyonunda Türkçe yok. 1.0.5 versiyonu Türkçe.
Hide post links |
aknctn, 08 Şub 2025 16:27
Listeye son eklenenler;
Achilles: Legends Untold
G.I. JOE: WRATH OF COBRA
Robobeat
Achilles: Legends Untold
G.I. JOE: WRATH OF COBRA
Robobeat
Hide post links |
aknctn, 15 Şub 2025 13:26
Hellblade: Senua's Sacrifice Nintendo Türkçe mi?
Hellblade: Senua's Sacrifice indirdim Türkçe dil seçeneği yok. Amerika bölge tüm dil paketleri ve güncellemeyle indirdim.
Hellblade: Senua's Sacrifice indirdim Türkçe dil seçeneği yok. Amerika bölge tüm dil paketleri ve güncellemeyle indirdim.
Hide post links |
aknctn, 20 Nis 2025 22:08
The Renovator: Origins Türkçe, denedim.
Hide post links |
paladindanse, 08 May 2025 09:57
Nintendo Switch 2 için ayrı Türkçe oyunlar konusu açacak mısın yoksa ben düşünüyorum? Takip ederim.
Hide post links |
aknctn, 08 May 2025 10:10
İlgi ve alakan için teşekkür ederim büyük ihtimalle 3 oyunları Switch 2'de de çalışacak ileride destek sona ererse veya Switch 2'ye gelen oyunlar Switch' çıkmamaya başlarsa o zaman ikinci bir konu açacağız size tekrar bildiririm.paladindanse yazdı: ↑08 May 2025 09:57Nintendo Switch 2 için ayrı Türkçe oyunlar konusu açacak mısın yoksa ben düşünüyorum? Takip ederim.
Hide post links |