DUYURULAR!
  • Artık her mesajı (konu değil) ayrı ayrı Sık Kullanılanlara ekleyebilirsiniz. Ve herhangi bir konuya mesaj yazarken editör penceresi üzerinde bulunan Favori Mesajlar butonunda favladığınız mesajı seçebilirsiniz.
  • Artık forum üyelerinin Portal'a ayrıca üye olmasına gerek kalmayacak. Forum kullanıcı adı ve şifresiyle portala giriş yapabileceksiniz. Şuan açıldı ancak geliştirmesi sürüyor.

Şifre Hatırlatıcı Program: Bitwarden

Moderatör: aknctn

Bu konu 0 kez öne çıkarıldı ⬆️ Öne Çıkar
Kullanıcı avatarı
Makaleler: 0
Cevaplar: 1
Has thanked: 206 time
Been thanked: 146 time

omrkcmn, 27 Tem 2023 23:33

Resim
Sizlerde benim gibi sürekli şifrelerinizi unutuyorsanız veya gücenliğinize önem verip akılda zor kalan şifreler kullanıyorsanız bahsedeceğim uygulama tam size göre.

Bitwarden, günümüzde giderek artan siber tehditlere karşı koruma sağlayan ve kullanıcıların parolalarını güvenli bir şekilde saklamalarını ve yönetmelerini mümkün kılan öncü bir parola yöneticisi hizmetidir.

Bitwarden, kullanıcıların karmaşık ve güçlü parolalar oluşturmasını ve bunları şifreleyerek bulut tabanlı güvenli sunucularda saklamasını kolaylaştırır. Kullanıcılar, tek bir ana parolayla Bitwarden'e giriş yaparak tüm parola ve kimlik bilgilerine erişebilir ve yönetebilirler.

Tamamen açık kaynaklı bu projeyi kullanmanızı tavsiye ederim.

https://bitwarden.com/

Etiketler:
Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

Kullanıcı avatarı
Cevaplar: 3
Has thanked: 187 time
Been thanked: 283 time

aknctn, 28 Tem 2023 08:40

Android, ios ve windows için indirilebilir sanırım. Bitwarden duyuyordum ama hiç incelememiştim güvenli mi? :))
Resim

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

Kullanıcı avatarı
Cevaplar: 1
Has thanked: 206 time
Been thanked: 146 time

omrkcmn, 28 Tem 2023 16:17

aknctn yazdı:
28 Tem 2023 08:40
Android, ios ve windows için indirilebilir sanırım. Bitwarden duyuyordum ama hiç incelememiştim güvenli mi? :))
Abi fazlasıyla güvenli. En azından şimdilik :)

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

“Mobil Uygulamalar” sayfasına dön