DUYURULAR!
  • Artık her mesajı (konu değil) ayrı ayrı Sık Kullanılanlara ekleyebilirsiniz. Ve herhangi bir konuya mesaj yazarken editör penceresi üzerinde bulunan Favori Mesajlar butonunda favladığınız mesajı seçebilirsiniz.
  • Artık forum üyelerinin Portal'a ayrıca üye olmasına gerek kalmayacak. Forum kullanıcı adı ve şifresiyle portala giriş yapabileceksiniz. Şuan açıldı ancak geliştirmesi sürüyor.

Ekspertiz Evde Neye Bakar?

Moderatör: aknctn

Bu konuyu öne çıkaranlar: Semrush [Bot]
Bu konu 1 kez öne çıkarıldı ⬆️ Öne Çıkar
Kullanıcı avatarı
Makaleler: 0
Cevaplar: 0

DrVector, 26 May 2023 18:20

Arkadaşlar yakın zamanda almak istediğimiz bi eve ekspertiz gidecek ama kafamızda soru işaretleri var. Eksper evin içine girer mi? Evde neye bakar? Eksper raporu neye göre olumsuz sonuçlanır, evin değerini eksper neye göre belirliyor? Bide bu işlemler ne kadar sürer ev sahibi sıkıntı çıkarıyor?? srch

Etiketler:
Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

Kullanıcı avatarı
Cevaplar: 1
Has thanked: 206 time
Been thanked: 146 time

omrkcmn, 27 May 2023 21:08

Ev ekspertiz ilk defa duydum. İllaki evin içine de bakıyorlardır. Kolon sağlamlığı vs bunları da inceliyorlardır.

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

Cevaplar: 1
Has thanked: 12 time
Been thanked: 22 time

Kemal, 27 May 2023 23:00

Çaya kahveye gitmiyor ki, adam ekspertiz yapacak 10 dk lık işi yok evde ev sahibi neye takılıyor. Evi merak ettim bu kadar gizem yaratan konu nedir acaba 😄
Resim

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

Cevaplar: 0

Anyone53, 01 Haz 2023 13:53

Ben geçen ay bankadan kredi kullanarak ev aldım. 1 hafta falan sürdü ekspertizin sonuçlanması . Eve geldiğinde de odaları ölçmüş, kolon vs var mı odalarda ona bakmış.Değerini neye göre belirleyeceğini sorduk biz de bankacıya çevredeki evlerin satış sitelerindeki fiyatlarına bakıyorlarmış ona göre belirliyorlarmış.

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

“Konu Dışı” sayfasına dön