DUYURULAR!
- Artık her mesajı (konu değil) ayrı ayrı Sık Kullanılanlara ekleyebilirsiniz. Ve herhangi bir konuya mesaj yazarken editör penceresi üzerinde bulunan Favori Mesajlar butonunda favladığınız mesajı seçebilirsiniz.
- Artık forum üyelerinin Portal'a ayrıca üye olmasına gerek kalmayacak. Forum kullanıcı adı ve şifresiyle portala giriş yapabileceksiniz. Şuan açıldı ancak geliştirmesi sürüyor.
DualSense Telefon Bağlantı Aparatı İnceleme
Moderatör: aknctn
Bu konuyu öne çıkaranlar: Bing [Bot], Semrush [Bot]
Bu konu 2 kez öne çıkarıldı
⬆️ Öne Çıkar
aknctn, 26 Haz 2022 23:09
DualSense Telefon Bağlama, Dual Sense Telefon Tutucu, Ps5 Uzaktan Oynama, Ps5 Remote Play
Playstation 5'te Remote Play yani uzaktan bağlantıyla oyun oynamak için ki bunu telefonunuzla yapacaksanız DualSence telefon aparatına ihtiyacınız var. Bu konuda bir araştırma yaptım ve kendimce en uygun olduğunu düşündüğüm DualSense aparatını aldım. Kullanım ve fiyat açısından.
O klasik cümleyi kurmak istemiyorum ama fiyat performans ürünü diyebiliriz ben alırken diğer dualsense telefon tutucu fiyatları daha yüksekti. En uygun fiyatlı bunu gördüm ve telefonu tutan kısmı fiyatı yüksek olanlara kıyasla daha profesyonel duruyordu.
DualSense telefon aparatı konusunda düşünceniz veya araştırmanız varsa hazırladığım inceleme videosunu izleyerek fikir sahibi olabilirsiniz.
Etiketler:
Link: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Hide post links |
omrkcmn, 29 Haz 2022 11:03
Remote play tablette iş görür bana göre. Küçük ekranda yapmak zorundaymışım da onun için oynuyormuşum hissi oluyor.
Konuya dönersek alet güzel.
Konuya dönersek alet güzel.
Link: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Hide post links |