DUYURULAR!
- Artık her mesajı (konu değil) ayrı ayrı Sık Kullanılanlara ekleyebilirsiniz. Ve herhangi bir konuya mesaj yazarken editör penceresi üzerinde bulunan Favori Mesajlar butonunda favladığınız mesajı seçebilirsiniz.
- Artık forum üyelerinin Portal'a ayrıca üye olmasına gerek kalmayacak. Forum kullanıcı adı ve şifresiyle portala giriş yapabileceksiniz. Şuan açıldı ancak geliştirmesi sürüyor.
Ticket Online Alışveriş Sitelerinin Listesi! Ticket Hangi Sitelerde Geçerli?
Moderatör: aknctn
Bu konu 4 kez öne çıkarıldı
⬆️ Öne Çıkar
aknctn, 02 Nis 2025 11:45
Ticket Restaurant Edenred Hangi Uygulamalarda Geçerli? Ticket Restaurant Edenred Online Alışveriş Ödeme Yapılabilen İnternet Sitelerinin Listesi, Ticket Geçen Yerler, Ticket geçen giyim mağazaları
Ticket Edenred kart kullanıcıları için online alışveriş imkanı sunan siteler, yemek, market ve diğer ihtiyaçlarını internet üzerinden kolayca karşılamalarına olanak tanıyor. Sanırım bu konuda en kapsamlısı da Ticket Reastaurant Edenred. Online alışveriş seçenekleri ve anlaşmalı e-ticaret platform ağının geniş olması sayesinde sipariş verebiliyor. Bu yazımızda, Ticket Edenred geçen siteler ve Ticket Restoran Kartı ile online ödeme yapılabilen platformlar hakkında detaylı bilgi bulabilirsiniz.
Bazılarında Ticket'la elektronik ürün de alınabiliyor. Mesela ben birtanesinden şarjlı dik süpürge aldım. :D
Ticket ile online alışveriş siteleri;
Ticket Edenred kart kullanıcıları için online alışveriş imkanı sunan siteler, yemek, market ve diğer ihtiyaçlarını internet üzerinden kolayca karşılamalarına olanak tanıyor. Sanırım bu konuda en kapsamlısı da Ticket Reastaurant Edenred. Online alışveriş seçenekleri ve anlaşmalı e-ticaret platform ağının geniş olması sayesinde sipariş verebiliyor. Bu yazımızda, Ticket Edenred geçen siteler ve Ticket Restoran Kartı ile online ödeme yapılabilen platformlar hakkında detaylı bilgi bulabilirsiniz.
Bazılarında Ticket'la elektronik ürün de alınabiliyor. Mesela ben birtanesinden şarjlı dik süpürge aldım. :D
Ticket ile online alışveriş siteleri;
- Getir
- Trendyol
- Yemek Sepeti
Etiketler:
Link: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Hide post links |
omrkcmn, 02 Nis 2025 18:38
Yemek kartları öğlen yemeği yemeyenler için büyük nimet. Bütün market ihtiyaçlarımı setcard ile karşılıyorum. Çoğu sitede de geçerli.
Hide post links |
aknctn, 02 Nis 2025 19:54
@omrkcmn kesinlikle, vakit bulursam setcard için de konu açıcam.
Hide post links |
paladindanse, 08 May 2025 13:37
Her Ticket Edenredle alınmıyor ama iş yerinin anlaşmasına bağlı.
Hide post links |