DUYURULAR!
- Artık her mesajı (konu değil) ayrı ayrı Sık Kullanılanlara ekleyebilirsiniz. Ve herhangi bir konuya mesaj yazarken editör penceresi üzerinde bulunan Favori Mesajlar butonunda favladığınız mesajı seçebilirsiniz.
- Artık forum üyelerinin Portal'a ayrıca üye olmasına gerek kalmayacak. Forum kullanıcı adı ve şifresiyle portala giriş yapabileceksiniz. Şuan açıldı ancak geliştirmesi sürüyor.
(Ama Nasıl!?) Sony, PlayStation Portal’a Büyük Bir Güncelleme Getiriyor: 50’den Fazla Yeni Oyun Yolda
Moderatör: aknctn
Bu konuyu öne çıkaranlar: Google [Bot], Semrush [Bot]
Bu konu 2 kez öne çıkarıldı
⬆️ Öne Çıkar
aknctn, 16 Mar 2025 11:35
Sony, PlayStation Portal’a Büyük Bir Güncelleme Getiriyor: 50’den Fazla Yeni Oyun Yolda
Sony, PlayStation Portal için önemli bir adım atarak cihazın oyun kütüphanesini genişletmeye hazırlanıyor. Şirketin yaptığı açıklamaya göre, PlayStation Portal’a 50’den fazla oyun eklenecek. Bu yenilikle birlikte cihaz, taşınabilir bir oyun konsolu olarak daha kapsamlı bir deneyim sunacak.
PlayStation Portal, Klasik Oyunlarla Güçleniyor
Sony’nin duyurusuna göre PlayStation Portal kullanıcıları, Twisted Metal ve Tekken 2 gibi efsanevi yapımların da yer aldığı 50’den fazla klasik oyuna erişim sağlayacak. Yeni eklenen oyunların büyük bir kısmı, geçmişte Sony’nin taşınabilir konsolu PSP’de de yer alan “Klasikler” kategorisine ait olacak. Özellikle retro oyun tutkunları için oldukça sevindirici olan bu gelişme, PlayStation Portal’ı çok daha cazip hale getirecek.
PlayStation Portal’ın Bulut Oyun Desteği Şimdilik Sınırlı
Sony’nin PlayStation Portal için sunduğu bulut oyun desteği henüz test aşamasında ve şu an yalnızca belirli bölgelerde erişime açık. Şirketin yaptığı açıklamaya göre, bu özellik şu an için sadece 30 ülkedeki test kullanıcıları tarafından deneyimlenebilecek.
Ancak Türkiye’nin bu ülkeler arasında yer almaması, yerli oyuncular için önemli bir dezavantaj oluşturuyor. Bu durum, PlayStation Portal’ın sunduğu yeni bulut oyun deneyimini denemek isteyen Türk kullanıcılar için bir bekleyiş süreci anlamına geliyor. Sony’nin ilerleyen dönemlerde bu özelliği daha fazla ülkede kullanıma açması bekleniyor.
Yeni oyunlardan bazıları;
Wild Arms 2
Echochrome
Syphon Filter Serisi
Twisted Metal ve Twisted Metal 2
Ape Escape Serisi
MediEvil: Resurrection
Jet Moto
Killzone: Liberation
The Legend of Dragoon
Hot Shots Golf Serisi
I.Q. Intelligent Qube
Pursuit Force Serisi
LocoRoco Midnight Carnival
PlayStation Portal’ın çalışma prensibini doğru anladıysam internet/Wifi üzerinden bağlantı sağlayacak. Zira evdeki konsolumuza dışarıdan da bağlanıp oyun oynayabileceğimiz söylendi.
1.000 Mbps internet kullanıyorum hızım Wifi’de 600-700 Mbps! Bu haliyle telefondan Remote Play ile bağlanarak oynarken donmalar oluyor ve bağlantı hızının düşüklüğü ile ilgili uyarılar alıyorum. PlayStation Portal ile de oynarken bu sorun yaşanacak mı? Ne kadarlık bağlantı hızı bu sistemi tatmin edecek?
Etiketler:
Link: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Hide post links |
omrkcmn, 19 Mar 2025 08:01
Bu alet ile sony bi nabız yokladı gibime geliyor. Buna istinaden yeni bir el konsolu gelebilir.
Abi 1000 mbps deme lütfen kahroluyorum. Hızlı internet de sansürle bir şey yap. Geçen çalışırken yavaş internet yüzünden odağımı kaybedip veritabanını bozdum. Neyseki kritik veri değillerdi :)
Abi 1000 mbps deme lütfen kahroluyorum. Hızlı internet de sansürle bir şey yap. Geçen çalışırken yavaş internet yüzünden odağımı kaybedip veritabanını bozdum. Neyseki kritik veri değillerdi :)
Link: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Hide post links |