DUYURULAR!
- Artık her mesajı (konu değil) ayrı ayrı Sık Kullanılanlara ekleyebilirsiniz. Ve herhangi bir konuya mesaj yazarken editör penceresi üzerinde bulunan Favori Mesajlar butonunda favladığınız mesajı seçebilirsiniz.
- Artık forum üyelerinin Portal'a ayrıca üye olmasına gerek kalmayacak. Forum kullanıcı adı ve şifresiyle portala giriş yapabileceksiniz. Şuan açıldı ancak geliştirmesi sürüyor.
Huawei Watch GT 4 Klavye Özelliği Var mı? WhatsApp Mesajı Yazılabilir mi?
Moderatör: aknctn
Bu konu 4 kez öne çıkarıldı
⬆️ Öne Çıkar
aknctn, 18 Mar 2025 12:48
Huawei Watch GT 4 klavye var mı? Huawei Watch GT 4 WhatsApp var mı? Huawei Watch GT 4 WhatsApp cevaplama, Huawei GT 4 konuşma özelliği var mı?
Huawei Watch GT 4 satın almıştım ve alırken bana whatsapp bildirim mesajlarını cevaplayabileceğim ve söylenmişti. Android telefonlarda "Evet", "Tamam" gibi hazır mesajlarla cevaplayabiliyorsunuz ama sesli yazdırma veya klavye aracılığıyla yazma özelliği bulunmuyordur. Bu yüzden saati satmayı bile düşünmüştüm. Ios ile kullanıyorsanız hazır mesajları bile kullanamıyorsunuz sadece okuma özelliği vardı.
Son birkaç gündür saatim güncelleme için bildirim gösteriyordu bugün güncelledim ve sürpriz bir şekilde klavye özelliğinin geldiğini gördüm. Çok şaşırdım çokta sevindim.
Evet artık Huawei Watch GT 4'le whatsapp mesajları cevaplanabiliyor. Artık Huawei Watch GT 4 klavyeye ve mesaj yazma özelliğine sahip.
Etiketler:
Link: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Hide post links |